PR Talli
Palvelut
Talli Iso, valoisa, 37-paikkainen karsinatalli. Karsinat ovat isot ja talli EU-standardien mukainen. Hevoset ruokitaan neljä kertaa päivässä (kaurat 3 krt päivässä ja heinä/säilöheinä 4 krt päivässä). Rehut ovat tilan omasta luomutuotannosta. Asiakkaiden lisärehuille on oma valoisa rehuhuone. Tallissa on myös kaksi isoa pesukarsinaa, joissa on laittialämmitys. Tallissa on koneellinen ilmanvaihto. Käytävillä on kumirouhematot, jotka vaimentavat ääntä tehokkaasti, luoden rauhallisen ilmapiirin. Asiakkaille on käytössä suuret sosiaalitilat. Jokaiselle hevoselle on varusteita varten omat kaapit ja loimien säilytykseen omat hyllyt. Loimille on lisäksi oma loimienkuivatushuone, joka on märkinä aikoina välttämätön. Tallissa on myös loimienpesukone.
Maneesi Tallin vieressä on iso maneesi, jonka areenan mitat ovat 22 x 63 metriä. Maneesi on lämpöeristetty, joka pitää sen plussan puolella kovillakin talvipakkasilla ja viileänä kesähelteillä. Maneesin katsomo antaa mahdollisuuden järjestää kursseja ja kilpailuja. Pohjamateriaalina on hiekka, geopat-kuitu ja kumirouhe- sekoitus. Film Me Maneesissa on Film Me- kamerajärjestelmä. Kamerajärjestelmä mahdollistaa ratsastuksen taltioinnin ilman apuria näin haluaville. Kamera on aina paikalla. Etäyhteys valmentajaan vaikka toiselle puolelle Eurooppaa on täten myös mahdollista. Katso lisää www.filmme.tv/fi
Ulkokenttä Ulkokentän mitat ovat 25x60 metriä. Hiekkapohjainen kenttä on aidattu ja valaistu.
Hiekkatarhat ja laitumet Tarhat sijaitsevat aivan tallin vieressä. Hiekkapohjaisia tarhoja on yli kaksikymmentä. Tarhat ovat pääosin kiinni toisissaan,joten hevoset ovat laumanomaisesti, vaikka tarhaisivatkin yksin. Kesäisin hevosille on laidunmahdollisuus.
Maastot Maastoratsastuksesta kiinnostuneille löytyy myös riittävästi vaihtelevia reittejä.
Kokous- ja saunatilat Tallin yläkerrassa löytyy koulutustilat luennoille ja kursseille. Saunaosastoon mahtuu isompikin porukka kerralla. Tilaa vuokrataan myös ulkopuolisille.